Putin mai mult… acasa!

Stim! Atunci cand hotarasti sa iti redecorezi locuinta, vrei sa o faci pentru ultima data! Iar atunci cand te muti in noua ta casa, vrei sa te simti perfect, sa te intorci cu adevarat acasa! Tocmai din aceste motive, noi consideram ca mobilierul reusit pleaca mereu din acelasi punct: tu, cel care locuiesti acolo!

Fiecare din noi e unic, iar fiecare are nevoie sa fie inteles si respectat, pana in cele mai mici detalii. Noi nu suntem cei care realizeaza doar mobilier. Noi suntem cei care realizeaza mobilerul perfect pentru tine, asa cum iti doresti sa fie. Noi nu lucram in primul rand cu lemnul. Noi lucram in primul rand cu oamenii!

Möbel este, inainte de toate, o echipa de profesionisti in prelucrarea lemnului si crearea de mobilier din lemn, MDF, sticla si fier de cea mai inalta clasa. Suntem o echipa de artizani si designeri care cred ca pentru a face lucrurile bine, trebuie sa pui mai intai pasiune. Cream produse unice, personalizate, pe care le veti pastra pentru totdeauna. Echipa noastra preia totul, de la o idee, la concept si realizare.

Credem in valori traditionale si le integram in cadrul inovatiilor noastre. Majoritatea proiectelor realizate de noi incorporează o imagine artistica unica si solutii functionale moderne.

Munca noastra vorbeste pentru noi!

PROCESUL NOSTRU DE MUNCA

Analiza

Venim la tine, ne arati ce iti doresti si facem masuratorile necesare.

Proiectare

Vei primi o schita preliminara si o randare 3D a proiectului.

Consultanta

Vii la showroom-ul si te ajutam sa alegi materialele si accesoriile potrivite.

Oferta

Primesti oferta de pret ideala pentru proiectul tau si batem palma.

Productie

Ne dai aprobarea finala a proiectului si ne apucam de treaba!

Montaj

Asteptarea ta a luat sfarsit! Echipa noastra te va vizita pentru a finaliza proiectul.

Partenerii nostri de incredere!

Esti pregatit?

Daca te-ai convins ca noi suntem cei pe care ii cautai, hai sa ne apucam de treaba!

Intra in contact cu noi si spune-ne ce iti doresti sa realizam!

Contacteaza-ne acum!