Experienta de 7 ani, profesionalismul recunoscut de numerosii nostri clienti si pasiunea pentru ceea ce facem reprezinta cartea de vizita pe care o prezentam de fiecare data la inceputul unei noi colaborari. Avem atat know-how-ul cat si instrumentele si tehnologia care ne ajuta sa aducem la realitate cele mai indraznete proiecte. si pentru ca suntem curiosi si vrem sa fim mereu mai buni si la curent cu noile tendinte in acest domeniu, participam anual la targuri internationale de mobila, cum sunt cele de la Milano sau Koln. in felul acesta, fiecare client al nostru poate fi sigur ca mobila realizata pentru el va fi o combinatie perfecta intre design, utilitate si accesibilitate. Preturile noastre nu se ridica la nivelul celor practicate de marii producatori internationali, insa standardele de calitate, atentia la detalii si design-ul deosebit sunt cu siguranta atinse.

Da! Pentru ca nu ne este teama de noi provocari, ba dimpotriva ne plac pentru ca ne starnesc imaginatia. Mobilierul pe comanda se poate realiza in functie de proiectului clientului nostru, iar noi ne vom adapta si vom recomanda cele mai bune materiale si finisaje astfel incat mobilierul sa iasa pe masura asteptarilor.

Echipa nostra formata din designeri, arhitecti si proiectanti este pregatita pentru a crea un concept sau pentru a transforma spatiul exact pe gustul tau. Astfel, dupa discutii amanuntite, vom realiza o imagine realista a proiectului pe baza careia, ulterior, vom realiza mobilierul dorit. si ghici ce! Pentru ca vei realiza mobilierul tot cu noi, conceptul/ designul va fi GRATUIT!

La Möbel beneficiezi de consultanta si de tot suportul nostru, pentru ca dorim sa ne asiguram ca identificam impreuna cea mai buna solutie pentru tine. Un lucru este sigur: nu facem rabat de la calitate in ceea ce priveste materialele si finisajele folosite. De aceea, in momentul in care vom discuta despre proiectul tau iti vom propune cele mai bune variante de materiale care se potrivesc mobilierului tau pe comanda.

in primul pas, estimarile (implicit oferta de pret) se fac pe baza releveului trimis de client si a pozelor incaperii care urmeaza sa fie mobilata. Dupa aprobarea bugetului si semnarea contractului, un proiectant va veni la domiciliul clientului pentru a executa masuratorile exacte necesare proiectiei mobilierului. IMPORTANT – masuratorile se executa daca imobilul are toate finisajele facute si racordurile trase.

Termenul de livrare si montare va fi de aproximativ 45 zile.Termenul de executie, cu montaj si livrare, este calculat in functie de complexitatea fiecarui proiect in parte si va fi mentionat in oferta de cost pe care o vei primi din partea echipei noastre.

Transportul este gratuit in judetul Sibiu si montajul este inclus.

Pentru toate piesele de mobilier pe care ti le punem la dispozitie primesti garantie de 10 ani. Aici poti gasi certificatul de garantie oferit si toate detaliile de care mai ai nevoie.

Plata se face cu 50% avans numerar sau ordin plata, pe baza facturii emise de furnizor, 40% cu 48 ore inainte de livrare si restul de 10% la incheierea tuturor atributiilor contractuale. Se accepta plata prin transfer bancar,ordin de plata sau cu cardul bancar.

Ai alte intrebari?

 Nu ezita sa ne contactezi, iar noi iti vom raspunde!

Contacteaza-ne acum!